Toegangskaartjes bestellen voor de concerten

Op maandag 1 oktober 2018 zijn we begonnen met de ticketverkoop voor het Valentijnsconcert "The Vintage Club XL" in Herzele. De handleiding voor mensen die nog nooit via deze site hebben besteld, is eveneens beschikbaar en kan je vinden via de link hier links in de menubalk: "Instructies lezen".

Wat we verder nog kunnen meedelen: we werken zoals steeds met genummerde plaatsen. Dat is immers voor alle partijen het eenvoudigst. Voor ons vergt het wat extra administratie, maar de voordelen wegen daar niet tegen op: iedereen kent zijn plaats en heeft die bovendien zelf kunnen kiezen. En voor jullie is het vast een voordeel te weten dat je geen uren op voorhand aanwezig hoeft te zijn om mooie plaatsen te hebben. Wie op tijd bestelt, kan zichzelf een plaatsje verzekeren met een uitstekend zicht op het podium.

Wilt u de prijzen kennen van de tickets? Heeft u graag nog wat meer informatie? Je kan alles nog eens kort nalezen op de overzichtspagina waarop u terechtkomt als u in het menu voor "Nu tickets bestellen" kiest en deze informatie vind je ook terug bij de bestelinstructies. Via het overzicht kan je direct doorklikken om je reservatie te maken. Via de instructiepagina kan je ook weer rechtstreeks naar de overzichtspagina. Tijdens het bestelproces kan je ook altijd terugkeren indien je je bedenkt of je bestelling om een of andere reden niet klopt. Gebruik bij voorkeur steeds het menu want als je de terugkeerknop van je browser gebruikt, kan dit voor rare resultaten zorgen.

Nog een belangrijke raad tot besluit: als je mooie plaatsen wil, wacht dan alleszins niet te lang met bestellen, want voor je het weet zijn de plaatsen die jij op het oog had, de deur uit en dan is het te laat! Veel bestelplezier en graag tot in Herzele want dit bijzondere concert mag je echt niet missen!